Algemene voorwaarden
kinder kleding achtergrond

Algemene voorwaarden

                                              
Algemeen
De Algemene Voorwaarden van Bianca's Kinderkleding, gevestigd te Stavoren
Ingeschreven bij de kamer van Koophandel onder nummer 53537548.

Bestellen
U kunt produkten bestellen via de webshop. Door een bestelling te plaatsen gaat u accoord met de Algemene Voorwaarden van Bianca's Kinderkleding. Na uw bestelling wordt er een orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden.

Betaling
Na het doorlopen van de bestelprocedure in de websshop heeft u de keuze uit twee betaalmogelijkheden. U kunt betalen via IDEAL.
Ook kunt u contant betalen bij het afhalen van de producten op het aangegeven afhaaladres.

Verzending
Indien de betaling voor 14.00 uur is bijgeschreven, wordt de bestelling nog deze dag verzonden. 
GRATIS verzending vanaf € 50,=.
De verzending van de artikelen gebeurt met de grootste zorg. Bianca's Kinderkleding is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing ontstaan tijdens de verzending. Als u ervoor kiest om de artikelen af te halen op het afhaaladres worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren
Mocht er een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen dan heeft u de mogelijkheid om het artikel binnen 7 werkdagen aan ons te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. De geretourneerde artikelen worden teruggenomen als er aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
de artikelen dienen gekocht te zijn bij Bianca's Kinderkleding;
de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
de artikelen dienen in de originele verpakking, te worden geretourneerd;
het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn;
afgeprijsde artikelen worden niet teruggenomen.

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Voeg bij het pakket een kopie van de orderbevestiging en vermeld uw bankrekeningnummer ivm het terugstorten van het aankoop bedrag. Ook ontvangen wij graag een mailtje van de retournering per mail aan biancadeboer@kpnplanet.nl De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl.verzendkosten) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 3 werkdagen op rekening van de koper teruggestort.

Kwaliteit
Bianca's Kinderkleding is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave in de webshop en de werkelijke kleuren. Omdat op de computer en fotografie de kleuren iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren, accepteren we geen retournering op lichte kleurafwijkingen.

Klachten
Bianca's Kinderkleding besteed de grootste zorg aan haar artikelen. Mocht er onverhoopt toch een klacht zijn over een van onze producten, stuur dan een mail naar: biancadeboer@kpnplanet.nl dan zullen we samen met u proberen om het probleem op te lossen.

Privacy
Bianca's Kinderkleding gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van haar klanten. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling. Bianca's Kinderkleding zal in geen geval deze gegevens aan derden ter beschikking stellen met uitzondering van TNT-post ten behoeve van de aflevering van de bestelling.

Copyright
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Bianca's Kinderkleding tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren of anderzins te gebruiken.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot biancadeboer@kpnplanet.nl